Werk

Home » Werk


Werken met hart, hoofd en handen

Ik communiceer vanuit mijn hart, hoofd & handen: van strategie en coördinatie tot en met de uitvoering. 25 jaar brede marketing en communicatie ervaring.
Ik lever graag een zinvolle bijdrage aan het leven van anderen. Marketing van de meerwaarde noem ik dat. Ben een creatieve (project)manager, analytische strateeg, een empathische relatiebouwer én een pragmatische doener. Ik durf te doen en te raken en ben daarom in 2011 genomineerd voor communicatievrouw van het jaar.

Bekijk enkele van mijn Reusachtige projecten in mijn portfolio.

 

WERKERVARING

maart 2019 – HEDEN

Marketingmanager 100% Football (parttime)

Only with 100% there will be victory. 100% Football gelooft echt dat dit de enige manier is. Dat is waarom 100% in de naam staat. En daarom is er ook een 100% match tussen mij en de ambities van dit team vol professionals. Want ook ik zet me altijd voor de volle 100% in. Ik scoor graag fans met merkpositionering en merkbeleving van 100% Football. -> 100% Football – Gear up for the next level.

www.100.football

april 2019 – HEDEN

Marktcommunicatie adviseur Transfore (parttime)

Transfore is er voor mensen die psychische problemen hebben en tevens over de grens zijn gegaan; hun eigen grens of die van een ander. Vaak gaat het om agressief of seksueel grensoverschrijdend gedrag. Transfore helpt hen weer zo volwaardig mogelijk te leven en niet terug te vallen op hun oude gedrag. Zodat het veilig is voor henzelf, de ander en voor de maatschappij. Mijn rol daarbij is enerzijds zorgen voor een realistisch beeld van (het werken met) deze forensische patiënten. Anderzijds om verwijzers en stakeholders bekend te maken met de effectieve behandelvisie en gepersonaliseerde patiënttrajecten van Transfore. 

www.transfore.nl 

2003 tm maart 2019

 

Manager Marketing & Communicatie
Sallcon / Deventer Werktalent / DigiWerkt / KonnecteD

duurzaam ondernemen met hoofd en hart

KonnecteD voert de wet Sociale Werkvoorziening en Participatiewet in Deventer uit en geeft werkzoekenden een gezicht en werk bij werkgevers. Deventer Werktalent, Sallcon en Digiwerkt zijn onderdeel van KonnecteD.

Met een toonaangevende positionering, betekenisvolle strategie, heldere proposities, eerlijke woordvoering en passende communicatie-uitingen heb ik mede het onderscheidend vermogen versterkt, gezorgd voor een positieve reputatie en de communicatiekracht vergroot. KonnecteD behoort bij de top 5 van sociale werkvoorzieningen. Sparringpartner MT.

Werkzaamheden: strategie, aansturing team, coördinatie en uitvoering van marketing- en communicatieplannen, advisering, projectmanagement, woordvoering, copywriting, (online) marketing, persvoorlichting, positionering, evenementen, duurzaamheid, communitymanagement.

www.konnected.nl – www.sallcon.nl – www.deventerscoort.nl –
www.digiwerkt.nl – www.werkenmettalenten.nl

2012-2019

Initiator en communitymanager Deventer Scoort

Scoor met MVO!

Bedenker en communitymanager van Deventer Scoort, de MVO Community om sociaal ondernemen in Deventer te stimuleren. Opgericht in 2012. In 2014 ook gestart in Apeldoorn en Zutphen. In 2016 2e prijs MVO Ambitie 2020 Challenge. www.deventerscoort.nl 

2016-2018

 

Communicatie & Marketing Sportbedrijf Deventer

Iedereen kan in Deventer het plezier van sport en bewegen ervaren

Sportbedrijf Deventer levert een spelbepalende bijdrage aan een fitte en aantrekkelijke regio en wil iedereen in Deventer het plezier van sport en bewegen laten ervaren.

Als extern adviseur interim ingehuurd (via KonnecteD als netwerkpartner) voor het ontwikkelen van meerjarig beleid met als doel een professionaliseringsslag in communicatie. Tevens coördinatie, woordvoering en aansturing. Lid van het management, sparringpartner directie.

 

 2011-2016

Oprichter/voorzitter Deventer Marktplein

Netwerken in de kerk

Initiator ondernemersbeurs Deventer Marktplein. Dit vervult de wens van veel ondernemers, zo bleek uit de grote animo voor stands en het hoge aantal bezoekers. Eveneens initiator van Deventer Ondernemer Awards, onderdeel van deze ondernemersbeurs. Voorzitter en organisator tot en met editie 2016. www.deventermarktplein.nl 

  

1999- 2002

Redacteur en Webeditor – Reed Business

Dé onafhankelijke nieuwsbron

Vakredacteur voor supermarktvakblad Distrifood en Out of Home. Daarnaast internetredacteur voor www.zibb.nl/horeca en www.zibb.nl/food. Vanuit deze functie zelfstandige nieuwswebsite www.distrifood.nl  gelanceerd. In 2002 vakprijs gewonnen voor de beste vertaling van off- naar online.

1997- 1999

Marketing en PR – Mart Bedrijfsautomatisering

Software voor de grafische en medische branche

In mijn eerste baan verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van Mart Automatisering. Voor de producten Dims en Anoxomat diverse relatiebijeenkomsten en beurzen georganiseerd in Nederland en USA. De allereerste website en extranet opgezet (nog volledig in html), direct mailingen verzorgd, deelname vakbeurzen, relatiemagazine gerestyled en geredigeerd, algemene PR en arbeidsmarktcommunicatie opgezet. In deze baan mijn liefde voor het schrijven van content ontdekt.

 

ONBEZOLDIGD

 Lid Raad van Bestuur – Graafschap Bibliotheken

aandachtsgebied marketing en media

(2015- heden)

 Medezeggenschapsraad OBS de Vennegotte

voorzitter

(2014- heden)

 

 

MIJN EXPERTISE

- Strategisch denker en snelle doener
– Ervaren woordvoerder
– Gesprekspartner voor management
– Verandermanager en inspirator
– Conceptdenker en copywriter
– Verbinder in reputatiemanagement
– Expert social media en contentmarketing

 

KENMERKEN

- Doorzetter met gezonde dosis humor
– Sterk in stille en verbale contacten
– Stressbestendig met helikopterview
– Oprecht met overtuigingskracht
– Bestuurlijk en politiek sensitief
– Nuchter met hands-on mentaliteit

 

#HASHTAG @ellesreusen

#Marketing #Communicatie #Communitymanagement #MVOmanager

#Strategie #Advisering #Teamleider #Coaching #Projectmanager

(of zou jij mij anders taggen? Laat het me weten)

 

OPLEIDING

 

FINANCIEEL MANAGEMENT (2017) – FACEBOOK MARKETING (2017) – LEERGANG DUURZAAM ONDERNEMEN MVO NEDERLAND / NYENRODE  UNIVERSITEIT (2016) – GOOGLE ADWORDS (2014) – COMMUNITY MANAGEMENT (2012)  – SEO / SEA (2011) – HBO NEXTMARKETEER B (2010/2011) – TRAINING NLP (2009) – DIVERSE SCHRIJFCURSUSSEN (2000-2002) – TRAINING INTERNE COMMUNICATIE BIJ VERANDERINGEN (2007) – TRAINING WEBDESIGN (1999)  – HBO MARKETING MANAGEMENT NIMA (1998)  – HBO COMMERCIEEL MANAGEMENT NEMAS (1998) – HEAO OVERHEIDSCOMMUNICATIE  (1993/1997)  – MBO DETAILHANDEL  (1990/1993)  – LEAO  (1986/1990)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>