Volop genetwerkt tijdens Deventer Marktplein

Home » sallcon » Volop genetwerkt tijdens Deventer Marktplein
posted in sallcon, werk
by
with 0 comments
tags

Volop genetwerkt tijdens Deventer Marktplein

In een fantastische ambiance en met een prettige netwerksfeer zijn er weer veel goede zaken en bijzaken gedaan op Deventer Marktplein 2016. Ook zijn er weer 3 mooie winnaars uit de Deventer Ondernemersverkiezing gekomen: Michiel Hartmann van Schaap Bliksembeveiliging (Overall Ondernemer). Peter Meerman van Haafkes Veldwachter (MVO) en  Fooddock als Starter.

Ondernemend Deventer vond het prettig om elkaar weer te ontmoeten op Deventer Marktplein. Er zijn veel gesprekken gevoerd in een sfeervolle ambiance. De deelnemers aan de netwerkvloer hebben zich goed neergezet bij de vele bezoekers. Van discovloer tot photobooth, sneltekenaar, presentaties van noviteiten, er was veel te doen en te zien dankzij de deelnemers. Ook de kwalitatieve gesprekken werden zeer gewaardeerd. De agenda’s werden veelvuldig getrokken voor een vervolgafspraak. Dat is het doel van de ondernemers die Deventer Marktplein onbezoldigd organiseren: ontmoetingen organiseren om meer zaken en bijzaken met elkaar te doen. Missie wederom geslaagd.

Afscheid als voorzitter

Dit evenement is in 2011 door Marco Kok (MKB Deventer) en mij opgestart om lokaal ondernemerschap en samenwerking te stimuleren. Na het evenement zes keer met zeer veel liefde mede te organiseren, was 2016 mijn laatste editie als voorzitter en organisatie-lid. We hebben een mooi en zeer geliefd evenement neergezet dat zeker een vervolg gaat krijgen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>