Tips van topsprekers op Het Grootste Kennisfestival

Home » werk » Tips van topsprekers op Het Grootste Kennisfestival
posted in werk
by
with 0 comments
tags

Tips van topsprekers op Het Grootste Kennisfestival

Al enkele jaren heb ik de eer om ambassadeur te mogen zijn van Het Grootste Kennisfestival van Nederland. Dit jaar was het evenement strak uitverkocht, en terecht. Het blokkenschema stond vol met topsprekers.

Ook ik heb weer veel sessies bijgewoond: Gijs van Wulfen over routes van innovaties, Rick van Asperen met statements als aandacht hebben voor alles, is aandacht geven aan niets en een goed begin, is stoppen met het halve werk. Joel Aerts ging in op versnellers van persoonlijk leiderschap, Marco Buschman vertelde over vergroten van impact met verbindend vermogen. Frans van Loef over het vrijspelen van capaciteit binnen organisaties. De grote lek zit naast switchgedrag en overload aan e-mailverkeer in ons stapelgedrag. Introduceer het schapprincipe. Komt er wat bij, dan moet er ook wat weg.

Tussendoor genoten van goede gesprekken, muziek, een pokebowl van Meneer Temaki en een yogasessie van Ellen van Lint. Kortom zeer de moeite waard en een aanrader voor iedereen. Zet dus alvast in je agenda voor volgend jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>