Studenten interieurdesign ontdekken hun ‘STE’ in mijn training communicatie

Home » werk » Studenten interieurdesign ontdekken hun ‘STE’ in mijn training communicatie
posted in werk
by
with 0 comments
tags

Studenten interieurdesign ontdekken hun ‘STE’ in mijn training communicatie

Als werkvelddeskundige ben ik gevraagd om 1ejaars studenten van de Jan des Bouvrie Academy (Saxion) basisvaardigheden in communicatie bij te brengen in 7 lessen. Ook leren ze van mij wat hun ‘STE’ is, hun usp als persoon en interieurdesigner. 

Erg leuk om mijn kennis en ervaring te delen aan deze jonge talenten. Ze hangen aan mijn lippen zodra ik mijn verhalen uit de praktijk vertel. Goede en slechte cases, persoonlijke en zakelijke worstelingen en dilemma’s die je moet erkennen en overwinnen, en uiteraard veel tips hoe je de beste resultaten behaald. En prachtig om te zien hoe deze studenten de communicatietheorie weer goed weten te visualiseren.

IMG_8531Deze studenten worden opgeleid tot (zelfstandig) interieurdesigner, het is dus belangrijk dat ze goed kunnen adviseren en zichzelf (non) verbaal goed kunnen presenteren en verkopen. De module Mens en Markt waar ik als gastdocent voor ben aangesteld bestaat uit 7 lessen van gespreksvaardigheden, feedback geven en ontvangen, omgaan met conflicten tot en met opbouwen van een klantadviesgesprek.  De studenten sluiten af met hun eigen elevatorpitch. Dat komt vast goed, want we hebben uitgebreid stilgestaan bij kernkwaliteiten waardoor ze inmiddels weten wat hun ‘STE’ is, hun USP als persoon en als interieurdesigner. Ik kijk er naar uit.

Wat is jouw ‘STE’ eigenlijk?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>