REUSACHTIG WERK

Home » REUSACHTIG WERK

REUSACHTIG WERK
Category : portfolio

Op de website ellesreusen.nl staan enkele krachtige voorbeelden van hoe ik creativiteit, kwaliteit en inventiviteit inzet om boodschappen sterk over het voetlicht te brengen. Door steeds weer te streven naar maximale Return on Involvement realiseer ik ook maximale Return on Investment voor mijn opdrachtgevers. Dit heeft me nominatie tot Communicatievrouw 2011 opgeleverd. Op deze pagina hier meer informatie over.

Nominatiemagazine met tal van praktijkvoorbeelden

cover nominatiemagazineTer promotie van de titel Communicatievrouw 2011 is bijgaand nominatiemagazine opgesteld met voorbeelden van effectieve projecten die door mij zijn opgezet om enerzijds te wijzen op de voordelen van werken met mensen met een beperking. Anderzijds door deze medewerkers uit de anonimiteit te trekken en ze in hun volle kracht neer te zetten: met naam, beperking én werktalent.

Elles filmt zich naar een prijs

Eén van de opvallende projecten is FILM JE NAAR WERK. Al lang voordat video-sollicitaties trending werden, presenteerden Sallcon-medewerkers zich al in 1 minuut aan werkgevers. Een uitkomst voor onze medewerkers omdat zij hiermee ook hun persoonlijkheid echt tot uiting kunnen brengen. In dezelfde stijl hebben 4 relaties een videopitch gehouden waarom Elles communicatievrouw van 2011 zou moeten worden.
 

De 10 kandidaten 2011

De selectiecommissie van Logeion heeft tien kandidaten geselecteerd die kans maken op de titel Communicatieman/vrouw van het Jaar 2011. De commissie heeft naar eigen zeggen de tien kandidaten gekozen die het beste voldoen aan de criteria: inspirerend, innovatief en effectief. De selectiecommissie was zeer te spreken over de kwaliteit van de kandidaten, aldus Logeion. Begin november kiest de jury uit deze tien kandidaten de drie finalisten. Zij presenteren zich tijdens de verkiezingsavond op donderdag 1 december in de MTV Studios in Amsterdam.

De short list geeft een goed beeld van de stand van zaken in het communicatievak in 2011. De tien kandidaten voor de titel Communicatieman/vrouw van het Jaar 2011 zijn:

1. Nelleke Barning, Directeur Communicatie DSM Nederland

2. Fronnie Biesma, Directeur De Nationale Stichting ter Bevordering van Vrolijkheid

3. Eric Heres, Directeur Communicatie Achmea

4. BOB, Communicatie Ministerie van Infrastructuur en Milieu

5. Elles Reusen, Manager Communicatie Sallcon Werktalent

6. Joop Veen, Directeur Communicatie Ministerie van Defensie

7. Annick Beukers, Hoofd Marketing en Educatie Theaters Diligentia &PePijn

8. Joyce Veekman, Director Corporate Communications & Media KLM

9. Ewout Blaauw, Director Corporate Communications DHL Nederland

10. Celia Noordegraaf, Clustermanager Marketing en Communicatie Jeroen Bosch Ziekenhuis (uiteindelijke winnaar)

 

Bekijk de nominatie website

websitenominatiecommunicatievrouw2011

Meer Wat reusachtige projecten