Over Elles

Home » Over Elles


Hi, ik ben Elles Reusen, trotse mama van Teun en Fleur en Sociale Marketing strateeg. Op deze site geef ik een kijkje in mijn Reusachtige leven: hoe ik leef en werk met hart, hoofd en handen. Ik laat zien wat me bezig houdt – zowel persoonlijk als vakmatig-, toon mijn werkervaring en portfolio, deel opmerkelijke berichten en handige marcomtips. Kortom posts die op een of andere andere wijze reusachtig genoeg zijn voor mij om te delen.

 

Bij ons aan de PC

Teun en Fleur achter de computerAls het even kan zit ik thuis achter de computer of achter een boek. Fijn op FB, Twitter, LinkedIn, vakblogs of nieuwssites, maar zeker ook veel voor mijn werk. Mijn huisgenoten hebben dezelfde tic, dus het komt vaak voor dat vier Reusjes tegelijk aan het computeren zijn. Aan dezelfde tafel, dat is dan wel weer reuse gezellig.

Boeken en buitenspel

IMG_9717Op mijn boekenplank ligt zowel de laatste vakliteratuur als spannende literaire thrillers, ik verslind echt van alles, rijp en groen. Lees vooral uit behoefte voor verdieping en inspiratie. Ik ben dan ook Lid Raad van Toezicht van de Graafschap bibliotheken. Ook is de keuze uit sociale activiteiten reuze:  I love theater, dansen, gezellige avonden – bij voorkeur met een heerlijk wijntje erbij – en ik vier graag carnaval. Gewoon omdat het kan. Buitenshuis ben ik vaak taxichauffeur en hoofd inkoop voor de Reusjes. Ben minder vaak in de sportschool te vinden dan goed voor mij is. Ik ben één van de weinig dames die een fervent voetballiefhebber is en weet wat buitenspel is. Mijn scoringsdrang was ook de inspiratie voor het starten van Social Community Deventer Scoort voor MVO organisaties, inclusief ondernemerscompetitie.

Leer en inspireer

Carnaval in GroenloIk sta bekend als strategisch denker en snelle doener. En als inspirator die mensen beweegt en enthousiasmeert. Werk met hart, hoofd en handen. Heb bewust gekozen om vakmatig een stukje bij te dragen aan een mooier en socialer Nederland. Heb veel ervaring met complexe vraagstukken en ben conceptdenker pur sang. Daarom ben ik ook initiatiefnemer van diverse startups en ook in 2011 (denk ik) genomineerd voor communicatieman/vrouw.Ik wil alle ins en outs van het vak kennen, ben NextMarketeer en MVO gediplomeerd, sterk in crossmediale concepten, door mijn journalistieke ervaring als copywriter beschik ik over een vlotte pen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>