Obama: ‘Hoe maak jij het verschil?”

Home » opinie » Obama: ‘Hoe maak jij het verschil?”
posted in opinie, werk
by
with 0 comments
tags

Obama: ‘Hoe maak jij het verschil?”

Nee helaas, was ik niet één van de gelukkigen die deze week live aanwezig was bij het interview van Obama Barack tijdens het seminar Forward Thinking Leadership. Maar gelukkig hebben de camera’s de ‘lessen van Obama’ vastgelegd. Wàt een charisma heeft die man. En wat een begaafde verhalenverteller is hij (I like). Ben Tiggelaar heeft de 3 belangrijkste tips samengevat in bijgaand artikel. Wat ik zelf weer een mooie uitspraak vond is dat ‘iedereen het verschil kan maken’, ongeacht herkomst. “Maak een kleine contributie voor iets dat je zelf belangrijk vindt. Want als iedereen die inspanning doet, worden dingen een beetje beter en de wereld fijner.” En zo is het. Ik zet me werkmatig maar ook privé in voor de medemens. Waarmee ga jij het positieve verschil maken in jouw omgeving?

Waar worden mensen door geraakt? Niet door feiten. Zeker nu niet

Barack Obama

 

 

 This file was created by freevector.com and is distributed under the Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 license.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>