Goede start voor Gaetana met Startersbeurs

Home » sallcon » Goede start voor Gaetana met Startersbeurs
posted in sallcon, sw, werk
by
with 0 comments
tags

Goede start voor Gaetana met Startersbeurs

Het team Marketing & Communicatie van Sallcon in Deventer was op zoek naar een redacteur. Gaetana was net afgestudeerd journalist, en op zoek naar een baan/ervaring. Zij heeft 6 maanden gewerkt met een Startersbeurs. In die periode heeft Elles Reusen, Hoofd Marketing & Communicatie, haar begeleid en daarna een contractverlenging geboden. Inmiddels heeft Gaetana onder leiding van Reusen zich  binnen het team kunnen ontwikkelen tot allround communicatiemedewerker en verzorgt ze uitstekend de (social) media voor Sallcon, Deventer Werktalent, DIGIWERKT en Deventer ScoortLees het hele artikel.

Een persoonlijke noot bij dit artikel over het sectorplan ‘Samen Werk Maken Van Werk pakt nóg beter uit dan verwacht’. Wat is het toch leuk om iemand mijn werk DNA en visie bij te brengen. En nog leuker om te merken dat de ander dit erg waardeert. Gaetana begon bij Sallcon met de aarzeling of ze wel een werkweek werk had als redacteur. Een maand later stonden haar notitieblokken vol en duizelde het haar behoorlijk. Bijna 2 jaar later ziet ze zichzelf niet meer als redacteur, maar als communicatiemedewerker. Waarbij uiteraard content heel belangrijk blijft, maar waarbij dit onderdeel uitmaakt van het uitdragen van een visie. Bij Sallcon doorladen van talent voor MVO.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>