Genomineerd voor Zakenvrouw S3H: Stem je op mij?

Home » sallcon » Genomineerd voor Zakenvrouw S3H: Stem je op mij?
by
with 0 comments
tags

Genomineerd voor Zakenvrouw S3H: Stem je op mij?

Dinsdag 31 januari 2017, komt er een pop-up van een mailbericht in beeld. Elles, gefeliciteerd. Je bent genomineerd voor Zakenvrouw Stedendriehoek 2017, in de categorie Local Wonder Woman. Wow, wat een eer. Stem jij op mij?

Ik lees even de omschrijving van de categorie: de genomineerde heeft een ideële overtuiging, is altijd bezig met het verbeteren van haar omgeving. Met haar hands on-mentaliteit zorgt zij voor het maatschappelijke welzijn van de Stedendriehoek. De local wonder woman is actief bij een goed doel, stichting, vereniging, innovatiefonds, vrijwilligersnetwerk of ‘groen’ bedrijf.

Een omschrijving op mijn lijf geschreven: immers verzorg ik al 15 jaar de sociale marketing voor Sallcon, mag ik sinds enkele jaren ook marketing met mvo meerwaarde verzorgen voor o.a. het Woningabonnement en Sportbedrijf Deventer. Doe ik vrijwilligerswerk bij Graafschap bibliotheken en obs de Vennegotte en zorgt mijn initiatief MVO community Scoort voor honderden extra banen voor mensen met een afstand tot werk. Uiteraard doe ik dat niet alleen, maar samen met zeer bevlogen mensen. Zoals jij!

Stem jij op mij?

Ps: iedereen die al op mij heeft gestemd, reusachtig bedankt! Sommigen maken mij even stil, zoals de lieve tweet van @miekevanelk: Wonderwoman, powervrouw, creatief, sociaal, duurzaam, bezige bij in betaald – en vrijwilligerswerk – Elles Reusen for president! Uitslag: ik ben 2e geworden! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>