Geen drive hebben, dat is pas een beperking

Home » deventer scoort » Geen drive hebben, dat is pas een beperking
by
with 0 comments

Geen drive hebben, dat is pas een beperking

Onder leiding van Oud Vitesse trainer Edward Sturing is Brummen Scoort afgetrapt. Sturing is altijd een voetballer geweest die speelde in teambelang. “Iedere individu is afhankelijk van een ander. Samen maak je elkaar beter.  Het gaat daarbij ook om balans in het team. We hebben geen 11 Cruyfs of Neeskens nodig.

Winst is werk voor iedereen

Bij Brummen Scoort gaat de wedstrijd om het vinden van werk voor iedereen. Sturing heeft zelf de 1e periode van dit jaar ervaren hoe het is om zonder werk thuis te zitten. “Een daginvulling hebben, iets kunnen betekenen voor anderen, is heel belangrijk voor mensen.Vandaar dat ik ook graag als coach fungeer voor Brummen Scoort. De winst die wij willen boeken is werk voor iedereen”

Drijfveer is uitgangspunt

Nu is Sturing prestatie- en talentencoördinator van de jeugdafdeling van de Arnhemse club en zorgt hij voor de ontwikkeling van de jeugdspelers. Iets dat goed bij hem past. “Ik ga altijd uit van de drijfveren. Heb je die drive niet, pas dan heb je een beperking, vind ik. Met een goede motivatie kun je veel, zo niet alles bereiken. Zo’n persoon is een aanwinst voor elk bedrijf. Dan gaan we allemaal fluitend naar ons werk.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>