Beter zaken doen door Deventer Marktplein

Home » sallcon » Beter zaken doen door Deventer Marktplein
posted in sallcon, werk
by
with 0 comments

Beter zaken doen door Deventer Marktplein

Mensen doen het liefst zaken met mensen die ze kennen, vertrouwen en waarderen. Zakendoen is dus een kwestie van persoonlijk contact. Daar is Deventer Marktplein ook op gestoeld. Deventer Marktplein biedt ondernemers in Deventer als sinds 2011 de kans om actief en plezierig zaken te doen. Met succes. En de noodzaak wordt telkens weer opnieuw bewezen.

Want zelfs ik als organisator van dit ondernemersevenement en marketingmanager van de grote netwerkorganisatie Sallcon kom nog vaak (nieuwe) bedrijven in Deventer tegen waarvan ik het bestaan niet wist. Die hele mooie dingen doen waarmee ze van betekenis kunnen zijn voor ander lokale ondernemers. En als ze elkaar tegen komen? Dan gaat het bruisen van de ideeën. Er is dus weer volop inspiratie opgedaan op 19 november 2014. Ben dus benieuwd welke mooie producten en diensten Deventer in 2015 mag omarmen! Laat je het me weten?

“Je pakt hier in één klap een grote groep. Eigenlijk is het voor ons één grote acquisitiedag”

Bekijk het artikel MKBmagazine-DeventerMarktplein2014 : Evenement Deventer Marktplein weer groot netwerksucces

Het kennen van mensen is bijna een eerste voorwaarde om producten en diensten goed te kunnen verkopen. Als mensen u kennen en aardig vinden, is het voor hen gemakkelijker om een voor u zo belangrijke aankoopbeslissing te nemen. Ze weten immers met wie ze zaken doen.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>