Alles over zaken en bijzaken

Home » sallcon » Alles over zaken en bijzaken
posted in sallcon, werk
by
with 0 comments

Alles over zaken en bijzaken

Deventer Marktplein 2015: alles over zaken en bijzaken. “Deze pay-off “omdat het moderne ondernemerschap niet enkel bij de zaak ophoudt maar dat voor de ondernemer de bijzaken wellicht net zo belangrijk zijn.

In de komende editie van Deventer Marktplein zal daar dan ook zeker aandacht voor zijn. Bijzaken als balans tussen werk en privé, aandacht voor duurzaamheid en (arbeids)participatie. Niet alleen de harde Euro’s maar ook het plezier in werk maakt ondernemen boeiend en de moeite waard.

De organisatie is in drukke voorbereiding met het programma. Samen met meerdere ondernemers uit Deventer dragen MKB Deventer, Sallcon, Wegener/ deOndernemer, gemeente Deventer en Plan Effect al jaren belangeloos de organisatie van het business-to-business evenement. Vanaf dit jaar worden zij versterkt door buroMBO, Netzozeker, Klein Beernink en Ongewoon Reclamebureau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>